01.05.2019 13:45

Vydání nové tiskové zprávy - Proměny chráněného bydlení

Projekt Podpora komunitní služby finančně podpořil Evropský sociální fond v rámci Operačního programu zaměstnanost. Hlavním cílem projektu je podpora rozvoje služby chráněné bydlení, především cíleným vzděláním pracovníků a podporou samostatnosti klientů.

Jako garanta projektu si organizace vybrala Martina Fojtíčka, vedoucí denního stacionáře Ledovec Plzeň a propagátora ZOTAVENÍ. Cení si jeho odbornosti a otevřenosti. „Rád se budu podílet na něčem, co bude odvážné, co bude v rámci ČR jedinečné, hluboce lidské a tím opravdové. Přál bych si, abychom klienty rozžili,“ odpověděl na nabídku spolupráce Fojtíček. Společně s ředitelem organizace Jakubem Vávrou navštívil byty, ve kterých lidé s duševním onemocněním žijí. Ocenil, že místa, kde se byty nachází, jsou v běžné zástavbě.

Celý text tiskové zprávy naleznete v příloze.

Pobytové sociální služby

• Domov se zvláštním režimem
  • Chráněné bydlení

Celoroční pobytové zařízení pro osoby starší 18-ti let, které mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního onemocnění.

MapaDomov na hradě
Rychmburk